RU

SHOWROOM MÖBEL LAND – mai multă alegere, mai multe oferte, și mai multe soluții pentru fiecare cameră, pentru orice apartament!

Compania „Zuev-Invest” posedă o experiență de activitate multianuală pe piața RM și colaborează timp de peste 10 ani cu fabrici de mobilă, designeri și producători de decor și de veselă germani. Anunțăm cu bucurie și cu mândrie extinderea domeniilor de colaborare moldo-germană și vă invităm să vizitați un magazin nou, spațios, de mobilă și mărfuri din Germania!

Acum, Dvs. veți putea vedea, testa și cumpăra mărfuri din Germania pentru întreaga casă, cele mai performante, verificate în timp și de către milioane de consumatori din întreaga lume, la magazinul nou, spațios și comod Mӧbel Land!

Antreuri, bucătării, zone TV, saloane și camere de garderobă, soluții interminabile pentru oficiu și birou, saloane și dormitoare, camerele copiilor …și toate acestea chiar în centrul capitalei noastre, pe str. Lev Tolstoi, 24/1, la dreapta de hipermarket (podul Viaduct).

Întruchiparea viselor continuă să fie activitatea noastră și acum avem într-adevăr totul pentru aceasta!

La dispoziția D-voastră sunt designerii și consultanții noștri, care vă vor ajuta să vă orientați și să vă determinați în toată diversitatea aceasta.

Oferiți-vă o bucurie, creați-vă și amenajați-vă casa de vis împreună cu noi!

SHOWROOM MÖBEL LAND – veniți, priviți, alegeți, experimentați!

Noi vom fi mereu bucuroși să vă vedem!

SHOWROOM MÖBEL LAND – or. Chișinău, str. Grenoble, 255/2, Luni-Vineri între orele 10:00 și 19:00, Sîmbătă între orele 10:00 și 16:00.

tel. +373 (22) 123-123, +373 (60) 112-112